Kennismaking

Hoe ziet een coaching sessie eruit?

Na een kennismaking volgt een eerste sessie. Deze kan in mijn praktijk, maar desgewenst kunnen we ook ontspannen wandelen in de natuurrijke omgeving. De sessies begeleid ik op gevoel; wat inhoudt dat elke sessie er anders uitziet.

Dit kan betekenen dat we de ene keer intrinsieke oefeningen doen en de andere ontmoeting enkel praten. Mijn holistische benadering maakt dat ik oprecht en 100% met jou bezig ben tijdens een sessie. Jij mag jezelf zijn. Eindelijk.

De antwoorden zitten in jou. Ik geef jou de handvaten om de vragen helder te krijgen en de antwoorden te ontdekken. Dit maakt dat ik niet met een kant-en-klaar ‘behandelplan’ kom. Ieder individu vraagt om een andere benadering en manier van coaching, omdat ieder individu anders in elkaar zit.

Een sessie duurt anderhalf uur. Tijdens deze sessie is er ruimte voor jou. Rust voor jou. Alles mag er zijn; jouw gevoel, jouw emoties en jouw vragen of belemmeringen. Ik reik je de hand en blijf je begeleiden naar de kern en de bijbehorende kernvragen. We stappen uit de achtbaan!

Hoe ziet een therapie sessie eruit?

Tijdens een consult gaan we met behulp van Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI, op zoek naar de oorsprong van de disbalans die tot jouw klachten of die van jouw kind heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. Met behulp van een biotensor wordt de blokkade in kaart gebracht.

Ook maak ik gebruik van EFT (emotional freedom techniek) en (tafel)opstellingen indien de situatie hierom vraagt.

Tijdens een consult vertalen we de boodschap vanuit jouw onderbewustzijn naar jouw bewustzijn.