Tarieven

Vrijblijvend kennismakingsgesprek m.b.t. Coaching-traject van 30 minutenGratis
Coaching / Counseling sessie particulier € 87,50 per uur incl. BTW
Coaching / Counseling sessie zakelijk€ 127,50 per uur excl. BTW
Consult Energetische Gezinstherapie particulier€ 87,50 per uur incl. BTW
Consult Energetische therapie zakelijk€ 127,50 per uur excl. BTW
Autisme traject (traject van meerdere behandelingen gedurende een langere periode)Prijs op aanvraag
Ouder - Kind traject (traject van meerdere behandelingen binnen het gezin, gedurende een langere periode)Prijs op aanvraag
Individueel traject (traject van meerdere behandelingen voor een kind of volwassene, gedurende een langere periode)Prijs op aanvraag

Indien gewenst is het ook mogelijk een online sessie te plannen, dit geldt zowel voor een coachingssessie als voor een Energetische therapie sessie.

Vergoedingen

De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed, indien u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Ik voldoe aan alle eisen qua opleiding en kwalificatie en tevens ben ik lid van de beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen, de BATC. Mijn BATC registratienummer is 03070.

Vergoeding is afhankelijk van de aard van het aanvullende pakket van uw verzekeraar. Op de website van de BATC kun je dit opzoeken: www.batc.nl. Klik rechts op hun pagina op de kop ‘zorgverzekeraars’ en u krijgt toegang tot de vergoedingenlijst.

Vergoedt de zorgverzekeraar geen natuurgeneeskundige consulten en heb je een minimum inkomen of een uitkering en wil je toch graag komen voor een consult, dan kun je contact met me opnemen.

Annuleringsregeling

Voor een consult geldt een annuleringstermijn van minimaal 24 uur vooraf. Bij annulering korter dan de geldende termijn, wordt voor de gereserveerde tijd het tarief voor 1 uur in rekening gebracht. Bij niet nakomen van de afspraak zónder melding vooraf, wordt het hele bedrag in rekening gebracht, het tarief voor 1,5 uur.