Wie ben ik?

Mijn naam is Marieke Zuidema, Levenscoach en Counselor en moeder van twee lieve jongens. Op mijn pad heb ik veel meegemaakt; verdriet, teleurstellingen, liefde, vertrouwen, hoop, verlies, rouw, angst en heel veel stress wat leidde tot een burn-out.

Ruim 12 jaar werkte ik in het vastgoed. Ik werd moeder van onze oudste zoon en het werk raasde door. Ik bleef alle ballen in de lucht houden. Mijn reserve-energie raakte op. In 2011 kreeg ik een burn-out, een periode waarin ik gedwongen werd rust te nemen en de balans op te maken tussen werk en privé.

In 2013 overleed plotseling mijn man en vader van onze kinderen. Door dit overlijden werd ik nog meer met de neus op de feiten gedrukt; ik moest naar mezelf gaan kijken. De jaren die volgden heb ik mij verdiept in mijzelf, mijn angsten onderzocht, ben ik op zoek gegaan naar mijn innerlijke kompas en ben ik dicht bij mezelf gekomen. Ik werd me bewust van wie ik werkelijk was en wat de zingeving van het leven was.

Mijn missie werd glashelder: mensen begeleiden vanuit mijn hart.

In 2016 startte ik de HBO opleiding Holistisch coaching en counseling in Huizen, met daarnaast een studie psychosociale en medische basiskennis. Yes! Ik kwam nog sterker in mijn kracht te staan. Mijn missie werd steeds duidelijker. Ik accepteerde mijn hooggevoeligheid en leerde dat juist in te zetten. Ik ging van hoofd naar hart. Een opluchting en een heerlijk vrij gevoel. Het gevoel dat ik jou ook gun.